Sastojci:
- 4 orade
- 1,5 kg krumpira
- 2 dl bijelog vina
- 3 češnja češnjaka
- 15 dag maslaca
- 3 suha lovorova lista
- peršin
- sol, papar

riba-re1

Priprema:
Ribu očistimo i dobro posolimo. Krumpir izrežemo na kolutove i posložimo u posudu za pečenje u koju smo predhodno stavili maslinovo ulje i lovorov list. Na to složimo ribu i pečemo u pećnici. Nakon 40 minuta na ribu stavimo komadiće maslaca i pospemo sa češnjakom i peršinom, nakon čega pečemo još 15-ak minuta.
Dobar tek želi Vam www.svijet-ljepote.hr!

 

Pretežno oblačno

0°C

Zagreb

Pretežno oblačno

Vjetar: 14.48 km/h

  • 11 .12. 2018

    Rain And Snow 3°C 0°C

  • 12 .12. 2018

    Pretežno oblačno 0°C -1°C

Horoskop

Kulinarski recepti