Sastojci:
- 1 pile
- 4 krumpira
- 20 dag šampinjona
- 1 svježa crvena paprika
- 1 svježa zelena paprika
- četiri režnja češnjaka
- luk
- sol
- papar
- maslinovo ulje

Priprema:
Piletinu posolite i popaprite, te premažite maslinovim uljem. Gljive prepolovite, na krupnije komade razrežite paprike i luk, a krumpir ogulite, te također narežite na četvrtine. Zatim narezano povrće začinite. Sve zajedno, meso i povrće, stavite u vatrostalnu posudu i pomiješajte. Stavite u pećnicu na 180 stupnjeva i pecite prekriveno aluminijskom folijom oko 40 minuta. Povremeno možete zalijti vinom. Na kraju maknite foliju i zapecite. Možete poslužiti uz zelenu salatu.
Dobar tek želi Vam www.svijet-ljepote.hr!

Kiša

14°C

Zagreb

Kiša

Vjetar: 17.70 km/h

  • 22 .08. 2017

    Kiša 17°C 11°C

  • 23 .08. 2017

    Pretežno oblačno 19°C 10°C

Horoskop

Kulinarski recepti