Zagrebačka oaza ljepote s tradicijom - Beauty centar Božica - prva u Hrvatskoj s ponosom predstavlja COAXMED - uređaj 22. stoljeća, jedinstvenu tehnološku inovaciju koja kombinira čak 7 različitih tehnologija i 100% je siguran neinvazivni sustav tretiranja lica i tijela te savršena alternativa face liftingu i liposukciji!
Spektar djelovanja uređaja COAXMED uistinu je širok - smanjuje bore i akne, zateže kožu, stvara novu sintezu kolagena, uklanja celulit...Ovi su tretmani u popunosti bezbolni i 100% sigurni, nakon njih nije potreban nikakav oporavak i nema komplikacija, a važno je naglasiti i kako je moguće istovremeno tretirati lice i tijelo, što je vrlo važno u današnjem užurbanom načinu života i nedostatku vremena…

BC Bozica Coaxmed 8
A sada slijede nagrade - ukoliko ste se tijekom proteklih mjeseci igrali s nama i pozorno pogledali ili pročitali našu nagradnu igru, s lakoćom ste mogli točno odgovoriti na pitanje koje je glasilo:

"Koliko tehnologija upotrebljava uređaj COAXMED"?

Uz svoj točan odgovor - "7 tehnologija" - najviše su sreće imale čak tri gledateljice emisije Lifestyle TV! i čitateljice portala Svijet ljepote, koje su na taj način osvojile tretman uređajem COAXMED po izboru - CRYO LIPO SCULPT, DUAL SHAPE ili VACULASER:

Ružica Šoštarić, Marina Čičak i Vesna Mišetić

Čestitamo sretnim dobitnicama koje će, sigurni smo, uživati u tretmanima Beauty centra Božica!

Oblačno

2°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 12.87 km/h

  • 11 .12. 2018

    Rain And Snow 3°C 0°C

  • 12 .12. 2018

    Pretežno oblačno 0°C -1°C

Horoskop

Kulinarski recepti