Naša šetnja opatijskim sajmom nastavila se na izložbenom prostoru koji je posjetitelje privlačio mirisima prirode te atraktivnim bojama ambalaže. Nema sumnje kako je brand prirodne kozmetike pod nazivom Fitoaroma uistinu jedinstven!

Fitoaroma 4

Ovaj su brand osmislili gospođa Dubravka Orlić Bašlin, diplomirani inžinjer agronomije te gospodin Mijo Miljak, diplomirani inžinjer kemije, vlasnici tvrtke Svijet biljaka koja se bavi proizvodnjom, preradom i distribucijom ljekovitog mediteranskog bilja...

Prirodni kozmetički i aromaterapijski proizvodi branda Fitoaroma temelje se na od davnina poznatom blagotvornom djelovanju mediteranskog aromatičnog i ljekovitog bilja i predstavljaju spoj tradicije podneblja, ljepote i izvornosti prirode, te novih tehnologija. Proces proizvodnje ovih preparata u potpunosti je kontroliran prema ekološkim, organskim principima - od primarne prerade i završne profilacije, sve do distribucije. Proizvodi su potpuno prirodnog porijekla, bez sintetskih aditiva i nisu testirani na životinjama, a kreirani su od komponenti koje u primjeni osiguravaju aromaterapijski učinak temeljen na njihovim izvornim osobinama...Spomenimo i kako je tvrtka Svijet biljaka nagrađena s niz priznanja i nagrada za inovacije i kvalitetu proizvoda...

Fitoaroma 1

Lavanda, kadulja, čempres, komorač, ružmarin, smilje, lovor, geranij, smrikva...Bilo da je riječ o sapunima, šamponima, tonicima i losionima, solima za kupanje, eteričnim ili masažnim uljima, hidrolatima ili aomasprejevima - proizvodi branda Fitoaroma svojim sastojcima zadovoljavaju sve potrebe i namijenjeni su svim generacijama i tipovima kože!

Fitoaroma 3

Fitoaroma 6

Pod sloganom "Mirisi Istre" pomno odabrane autohtone biljke istarskog poluotoka brižljivo kultvirane proizvodnje stvaraju neraskidiv sklad prirode i čovjeka...jer prirodni kozmetički i aromaterapijski proizvodi branda Fitoaroma rezultat su želje da se priroda i duh Mediterana iskoriste za njegu, boljitak i zdravlje kože!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam