Posjetiteljima sajma Dani ljepote i fitnessa predstavio se brand Kedma, kreiran 2002. godine kao segment izraelske tvrtke Paloma Dead Sea. Od samih početaka, ovaj se brand razvijao blisko surađujući s vodećim svjetskim dermatolozima i stručnjacima s područja kozmetike, te tržištu predstavljao kozmetičke linije proizvoda za zdraviju i njegovaniju kožu te ljepši, mladenački izgled.

Kedma 6 SLJ

Kedma kozmetika inspirirana je ljepotom kraljice Kleoptare i pod sloganom "Zauvijek mladi" temelji se na drevnoj egipatskoj filozofiji o njezi kože - revitalizirajućim netoksičnim sastojcima zlata te blagotvornim učincima minerala Mrtvog mora...brojne su dobrobiti ovih minerala - stimuliraju cirkulaciju, poboljšavaju staničnu regeneraciju, popravljaju tonus te hidratiziraju i njeguju kožu, preveniraju bakterijske infekcije, smanjuju upalne kožne procese te reumatske bolove, pozitivno djeluju kod kroničnih kožnih bolesti kao što je psoriaza, te kod kardio-vaskularnih i plućnih bolesti...mogli bi nabrajati unedogled, ali jedno je sasvim sigurno - linije proizvoda Kedma kozmetike brinu o zdravlju i ljepoti žena i muškaraca diljem svijeta!

Kedma 2 SLJ

Važno je znati kako, uz minerale Mrtvog mora, sve formule Kedma kozmetike uključuju aktivne i prirodne sastojke koji potiču pozitivna djelovanja i učinke na koži, nakon čega ona postaje zdravija, njegovanija i ljepša. Naglasimo i kako svi proizvodi branda Kedma posjeduju ISO certifikat, ne sadrže paraben ni životinjske sastojke, te kako nisu testirani na životinjama.

Kedma 5 SLJ

Kedma kozmetika upotrebljava se u brojnim beauty, wellness i spa centrima diljem svijeta, a nema sumnje kako je, nakon sajma Dani ljepote i fitnessa, i hrvatsko beauty tržište u potpunosti upoznalo drevnu filozofiju ljepote te kvalitetu i učinkovitost branda Kedma...

Više pogledajte u video reportaži:

Oblačno

0°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 19.31 km/h

  • 13 .12. 2018

    Snijeg 1°C -1°C

  • 14 .12. 2018

    Oblačno 0°C -2°C

Horoskop

Kulinarski recepti