Smješten u sklopu bazenskog kompleksa novozagrebačkih Utrina, Vitadu wellness centar istinsko je mjesto mira i ljepote!

Ovdje se klijentima predstavlja jedinstveni koncept mršavljenja koji se temelji na dugogodišnjim medicinskim istraživanjima. Nakon mjerenja, a prema tjelesnim parametrima i zdravstvenom stanju, određuje se prehrambeni program i trajanje pojedinih faza mršavljenja, te definira krajnji cilj - željena težina! Vitadu koncept osigurava gubitak tjelesne težine - jedini gubitak koji ćete voljeti!

Ovisno o željama i potrebama klijenta, stručno osoblje Vitadu wellness centra preporučit će klasičnu ili sportsku masažu - dodir zdravlja, ugode i zadovoljstva koji apsorbira energiju pokreta i mirisa te opušta i pomlađuje tijelo i duh.

Brojni kozmetički tretmani - njega lica i tijela, depilacija, manikura te pedikura - uz upotrebu najkvalitetnijih proizvoda, garancija su njegovanog i lijepog izgleda i, sigurni smo, osmijeha zadovoljstva na licima klijenata Vitadu wellness centra!

Vitadu nagradna igra 1

Moderno uređena SPA zona - hidromasažni bazen, finska i turska sauna, te prostor za opuštanje - kreirana je za potpuni užitak i bijeg od stresne svakodnevice...

DSC 0418

Grupno vođeni fitness programi - aqua aerobic, pilates i korektivna gimnastika - osmišljeni su s ciljem poboljšanja zdravlja i izgleda, motoričkih i funkcionalnih sposobnosti te psihosocijalnih osobina rekreativaca...

DSC 0512

Ovdje su prepoznali moć prirode u očuvanju ljudskog zdravlja, ali i iskoristili sve prednosti inovativnog načina poslovanja u korist zadovoljnijih klijenata…

A sada slijede nagrade - ukoliko ste se tijekom prosinca igrali s nama i pozorno pogledali ili pročitali našu nagradnu igru, s lakoćom ste mogli točno odgovoriti na pitanje koje je glasilo:

U kojem se novozagrebačkom naselju nalazi Vitadu wellness centar?
Uz svoj točan odgovor - "Vitadu wellness centar nalazi se u novozagrebačkom naselju Utrine." - najviše su sreće imale i tako osvojile:

1. nagradu, tretman njege lica te manikuru i pedikuru - Sanja Brlić

2. nagradu, tretman njege lica - Kristina Horvatić

3. nagradu, manikuru i pedikuru - Ida Vujičić

Čestitamo sretnim dobitnicama koje će, sigurni smo, uživati u tretmanima Vitadu wellness centra!