Nagli tehnološki skok koji je doživio ultrazvuk u proteklih 10 godina rezultirao je stvaranjem nove metode koja je uzdrmala svijet estetike. U korak sa svjetskim trendovima, i u Poliklinici Bagatin sada se može postići ono što se prije moglo postići samo kirurškim zahvatom.

Najnoviji uređaj za lifting lica na hrvatskom tržištu - Renew lift - omogućava nekirurško zatezanje i učvršćivanje kože lica, vrata, dekoltea i tijela s gotovo jednakim rezultatima kakvi se dobivaju kirurškim zahvatom. Ovaj hrvatski proizvod razvijao je pune 2 godine tim od gotovo 30 domaćih i stranih stručnjaka - radiologa, inženjera, liječnika, strojara, dizajnera. Dug i temeljit pristup istraživanju i razvoju čini ovaj uređaj, zajedno s protokolom izvođenja tretmana, jedinstvenim na hrvatskom tržištu.

Renew lift uredaj

Dobrobiti ultrazvuka uvidjeli su već mnogi stručnjaci s područja anti-ageinga diljem svijeta koji njime postižu fascinantne re­zultate. Naime, po prvi puta se na prirodan način može tretirati SMAS tkivo, odnosno 3. sloj tkiva lica koji ovija mišiće zadužene za ekspresiju lica.

Dugotrajni i postojani rezultati
Tehnologijom fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta (HIFU) kontrolirano se zagrijava tkivo na određenoj dubini unutar vaše kože gdje dolazi do pokretanja regeneracijskog procesa. Prvi rezultati kod većine klijenata uočavaju se nepo­sredno nakon tretmana, a krajnji rezultat vidljiv je do tri mjeseca od tretmana.
Velika je prednost ovog tretmana što mu rezultati traju od jedne do dvije godine (ovisno o problematici koja se tretira), a u većini je slučajeva dovoljan samo jedan tretman.

- Potpuna eliminacija bora na čelu
- Podizanje obrva za 3 – 4 mm
- Popravljanje i učvršćivanje podočnjaka te proširenih pora
- Podizanje obraza
- Ublažavanje i/ili potpuna eliminacija nazolabijalnih bora
- Zatezanje vrata
- Zatezanje i eliminiranje podbratka
- Zatezanje dekoltea

U Poliklinici Bagatin tretman izvode vrhunski liječnici, derma­tolozi i kirurzi s odličnim poznavanjem anatomije lica koja je iznimno potrebna.

Renew lift tretman dr. Jolanda Kanizaj Rajkovic

Cjelovit i individualan pristup svakom klijentu

Danas su neinvazivne opcije pomlađivanja raznolike i brojne te se nudi velik broj anti age tretmana koji zamjenjuju kirurške zahvate. U Poliklinici Bagatin bogatom paletom od preko 60 anti-age tretmana moguće je popraviti teksturu, tonus i elastičnost kože, stimulirati stanične mehanizme odgovorne za obnovu tkiva, smanjiti pore, reducirati hiperpigmentaciju, brisati bore.

Kao veliki zagovornici cjelovitog pristupa, ovdje gotovo uvijek koriste kombinaciju tretmana iz bogate ponude jer samo je uz različite tehnologije i pristupe njezi kože lica moguće stvarati idealan program te na taj način postići najbolje i, još važnije, dugotrajne rezultate. Stoga je preporuka prije svakog tretmana napraviti VISIA profesionalnu analizu kože lica, kojom se dobiva detaljan uvid u stanje i problematiku vaše kože. Najmodernija tehnologija omogućava definiranje idealne kombinacije tretmana za svakog pojedinog klijenta.

Poliklinika Bagatin - briga o klijentu na prvom mjestu
Utemeljena 1995. godine kao privatna ordinacija za maksilofacijalnu kirurgiju, Poliklinika Bagatin danas je vodeća poliklinika za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju u Hrvatskoj, a svoje usluge pruža na čak dvije lokacije u Zagrebu. Uz pomoć stručnog i predanog medicinskog osoblja, može se pohvaliti reputacijom pružanja vrhunskih zdravstvenih i estetskih usluga svojim klijentima.

Poliklinika Bagatin je inovativna poliklinika koja spaja profesionalizam i sofisticiranost medicinske ustanove s naglaskom na zdravlje i ljepotu, i sve to uz pomoć stručnih doktora iz čak 7 segmenata specijalizacija i vrhunskim timom medicinskih kozmetologa, sestara i tehničara. Zadovoljstvo klijenata najmjerodavnije je za Polikliniku Bagatin, a krajnji cilj je pružanje cijenjenim klijen­tima trajno njegovanje i uslugu usmjerenu na rezultate s efikasnošću bez premca.

Više informacija o uslugama i proizvodima možete potražiti na internet stranici http://www.poliklinikabagatin.hr/,  na Facebook stranici https://www.facebook.com/bagatinclinic/  ili pozivom na broj telefona 01/46 10 225.

Renew lift tretman close up tretmana na regiji cela

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam