Već tradicionalno, 8. godinu u nizu, tvrtka Kozmetika Feniks izlagač je na sajmu Dani ljepote i fitnessa, a ove godine posjetiteljima se predstavila na čak dva izložbena prostora. Zastupnik je renomiranih svjetski poznatih brandova još od 1997. godine, a, uz praćenje trendova i noviteta te ulaganje u edukaciju i budućnost struke, visoku kvalitetu njihovog poslovanja potvrđuju i suradnje s brojnim frizerskim salonima i izlaganja na sajmovima diljem Lijepe Naše. Prateći svjetske trendove, profesionalni tim tvrtke Kozmetika Feniks kontinuirano razvija program proizvoda u svojoj ponudi, a brojka od čak 10000 artikala zvuči doista impresivno, zar ne?

1 Kozmetika Feniks

Između brojnih brandova koje zastupa tvrtka Kozmetika Feniks, istaknimo talijanski brand kozmetike za kosu BBCos. Kreiran 1999. godine, prisutan je u 30-ak država diljem svijeta, a u posljednje četiri godine i na hrvatskom tržištu. Linija kozmetike za kosu branda BBCos sadrži sve što je potrebno za rad profesionalnih frizera - boje koje ne sadrže štetni amonijak, losione, maske i regeneratore za njegu, te lakove, gelove, voskove i pjene za stiliziranje.

3 Kozmetika Feniks

Na sajmu Dani ljepote i fitnessa tvrtka Kozmetika Feniks predstavila je brojne novitete od kojih ističemo Gummy - njemački brand kozmetike za kosu namijenjen muškarcima…lepršav i trendy, ali istovremeno postojan i muževan, brand Gummy širokom paletom kvalitetnih proizvoda lakoćom osvaja tržišta diljem svijeta...a srećom po jači spol, odnedavno je dostupan i u Hrvatskoj!

4 Kozmetika Feniks

Profesionalnost i stručnost te kvalitetni proizvodi obilježja poslovanja tvrtke Kozmetika Feniks, u što su se ponovno uvjerili i brojni posjetitelji sajma Dani ljepote i fitnessa...Nedvojbeno je kako je, uz ovakav poslovni pristup i širok asortiman kvalitetnih proizvoda svjetski poznatih brandova, tvrtka Kozmetika Feniks zasluženo visoko pozicionirana na beauty tržištu Lijepe Naše...

Više pogledajte u video reportaži: