Reviderm 1

Kristina Ukalović Vas savjetuje:

"Iz široke palete dermokozmetičkih proizvoda branda Reviderm danas vam predstavljam Triple C Cure i Daily Double C. Poznato je kako je donedavno jednu od nepoznanica u kozmetologiji predstavljala stabilizacija vitamina C, koja je od iznimne važnosti za sprečavanje procesa oksidacije. Stručnjaci branda Reviderm tržištu su predstavili dvije vrste vitamina C - u prahu i inkapsulirani.

"Set Triple C Cure sadrži tri bočice vitamina C koji se aktiviraju prilikom otvaranja i traju od 7 do 10 dana. Vitamin C u prahu veže se s aktivnim sastojcima u tekućini i tako i sam postaje aktivan. Preporuka je nanositi ga kontinuirano, dva puta dnevno. Tri bočice dostatne su za kuru od dvadeset i jednog dana. Tijekom i nakon upotrebe ovog proizvoda potaknut će se produkcija prirodnog kolagena, te ujednačavanje tena i redukcija hiperpigmentacija, a naglašeno vidljiva bit će i minimizacija bora.

Triple C Cure

"Ukoliko je koža osjetljivija i nježnija, prijedlog je kuru započeti s neznatno agresivnim i koncentriranim proizvodom - Reviderm Daily Double C. U ovom je proizvodu inkapsulirani vitamin C, koji u sebi sadrži dvije vrste molekula, a aktivira se u trenutku nanošenja na kožu i početka umasiravanja. Preporuka je ovaj proizvod nanositi dva puta dnevno. Rezultati su ubrzo vidljivi, potaknuta je proizvodnja prirodnog kolagena, koži se vraća dubinska vlaga, a ten će posvijetliti.

Reviderm 8

Za završnu njegu uz ovaj proizvod predlažem OPC Pycnogenol PF ili OPC Forte. Koju završnu njegu odabrati kod problema s kapilarama i hiperpigmentacijama? O tome više u slijedećim Reviderm minutama!"

Više pogledajte u video reportaži: