Cilj opuštajuće masaže je osloboditi tijelo od stresa. Zbog današnjeg načina života, tijelo traži posebnu njegu. Najveća napetost zadržava se na području vrata i ramena pa im je upravo zbog toga potrebno posvetiti malo više pažnje.

masaza-opustanje 3

Kako često nemamo vremena, a niti novaca kako bi uživali u tetošenju u spa centrima, možemo se sami pobrinuti da nas netko izmasira ili da mi nekome olakšamo stresan dan. Najprije izaberite odgovarjuće ulje za masažu. Možete uzeti gotovu mješavinu ili sami eksperimentirati s uljima. Ako ste u drugom stanju, onda se dobro raspitajte koja ulja su sigurna za korištenje u trudnoći. Pripremite čiste ručnike i bacite se na posao!

masaza-opustanje 2

Najprije zagrijte ruke, nanesite ulje i počnite od istezanja vrata. Jednom ili objema rukama krenite od lopatica prema glavi i ponovite nekoliko puta. Pređite na ramena i laganim kružnim pokretima masirajte točke na kojima osjećate napetost. Jednostavne masažne tehnike možete brzo usavršiti i iznenaditi svoje najbližnje ili partnera poklon opuštajućom masažom.

masaza-opustanje 1

 

Pretežno oblačno

12°C

Zagreb

Pretežno oblačno

Vjetar: 22.53 km/h

  • 23 .06. 2018

    Rain 17°C 10°C

  • 24 .06. 2018

    Povremene grmljavinske oluje 19°C 9°C

Horoskop

Kulinarski recepti