Cilj opuštajuće masaže je osloboditi tijelo od stresa. Zbog današnjeg načina života, tijelo traži posebnu njegu. Najveća napetost zadržava se na području vrata i ramena pa im je upravo zbog toga potrebno posvetiti malo više pažnje.

masaza-opustanje 3

Kako često nemamo vremena, a niti novaca kako bi uživali u tetošenju u spa centrima, možemo se sami pobrinuti da nas netko izmasira ili da mi nekome olakšamo stresan dan. Najprije izaberite odgovarjuće ulje za masažu. Možete uzeti gotovu mješavinu ili sami eksperimentirati s uljima. Ako ste u drugom stanju, onda se dobro raspitajte koja ulja su sigurna za korištenje u trudnoći. Pripremite čiste ručnike i bacite se na posao!

masaza-opustanje 2

Najprije zagrijte ruke, nanesite ulje i počnite od istezanja vrata. Jednom ili objema rukama krenite od lopatica prema glavi i ponovite nekoliko puta. Pređite na ramena i laganim kružnim pokretima masirajte točke na kojima osjećate napetost. Jednostavne masažne tehnike možete brzo usavršiti i iznenaditi svoje najbližnje ili partnera poklon opuštajućom masažom.

masaza-opustanje 1

 

Oblačno

1°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 12.87 km/h

  • 11 .12. 2018

    Rain And Snow 3°C 0°C

  • 12 .12. 2018

    Pretežno oblačno 0°C -1°C

Horoskop

Kulinarski recepti