Na početku današnje beauty teme, ne možemo ne spomenuti osobu bez koje ove priče jednostavno - ne bi bilo...jer pozitivna energija Kristine Ukalović, koja se od 2000. godine intenzivno educira na području kozmetologije i aparativnih metoda u kozmetologiji i medicini, jednostavno osvaja! Kao lider na području kozmetologije, uvijek je spremna na nove poslovne i osobne izazove, pa danas s ponosom nosi i titulu managera u zdravstvu. Prije 10 godina osniva tvrtku Kris Derma, koja ovih dana obilježava jubilarnu obljetnicu uspješnog poslovanja. Doznali smo kako je sve započelo...

"U beauty industiji sam više od dvadeset godina, prije otvaranja tvrtke Kris Derma bila sam suvlasnica Centra Skin koji je deset godina bio vodeći medicinsko-kozmetički centar u Zagrebu. Odlaskom iz partnerskog odnosa odlučila sam otvoriti vlastitu tvrtku koja je postala zastupnik branda Reviderm za cijelu regiju.", otkrila nam je ova iznimna žena.

Kris Derma 10 godina 1

Naravno, na početku poslovanja bilo je nužno stvoriti tržište i poslovnu strategiju. Kao jedini licencirani edukator njemačkog branda Reviderm u regiji, gospođa Ukalović predstavila je struci novi koncept školovanja pod nazivom Reviderm Akademija..."Cilj je bio postati vodećom tvrtkom u beauty industriji, prepoznatljivom po True Care Reviderm pristupu koji sam željela implementirati u centre s kojima ćemo poslovati, te stvoriti jedinstven koncept edukacija u Reviderm Akademiji. Nakon deset godina, 120 centara u tri države, te 500 edukacija i više od četiri tisuće polaznika, mislim da mogu reći da smo uspjeli!", kaže Kristina.

Kris Derma 10 godina 2
Tvrtka Reviderm osnovana je 1987. godine u Hamburgu, na temeljima ideje o obiteljskoj proizvodnji biomedicinskih preparata. Tijekom godina, uz tradiciju proizvodnje dermokozmetike temeljenu na medicinskoj osnovi i najmodernijim kozmetološkim istraživanjima, osmišljen je jedinstven koncept i spoj dermokozmetike i tehnologije po kojem je Reviderm postao prepoznatljiv, svjetski priznat brand. Reviderm u svojem porfoliju predstavlja Skin Peeler New Generation - kristalnu mikrodermoabraziju koja je osam godina u nizu proglašavana najboljim uređajem na tržištu. Tu je i Skin Needler - revolucionarni mikronidling, te Cell Jet - prvi ultrazvuk od deset megaherca kojim se može tretirati čak i područje oko očiju. Navedene uređaje prate linije Reviderm dermokozmetike, što čini kombinaciju učinkovitih rješenja za svaki kožni problem!

"True Care pristup ono je što brand Reviderm izdvaja na tržištu. Sve započinje detaljnom analizom kože, nakon čega slijede tretman i odabir dermokozmetike, čija je sinergija garancija učinkovitosti. Uz znanje i individualan pristup postižemo željene rezultate, na zadovoljstvo klijenata!", otkriva nam Kristina.

Kris Derma 10 godina 4

Kris Derma 10 godina 3

Prateći svjetske medicinsko-kozmetičke trendove, dinamični tim tvrtke Kris Derma tijekom godina je predstavio brojne nove suradnje i projekte - zastupnik je branda Dermapen za Hrvatsku, a prije dva mjeseca predstavili su i svjetski novitet pod nazivom Luxus - prvu masku na bazi H3 patentiranog hyalurona namijenjenu održavanju fillera u usnicama te dubinskoj njezi usana.

Kris Derma 10 godina 5

Spomenimo i beauty segment pod nazivom Reviderm make up koji je u vrlo kratkom vremenu lakoćom osvojio tržište regije...ovdje ideja uistinu ne nedostaje!

"Najnoviji projekt koji razvijamo je KD Analysis - uređaj koji će biti početak svih profesionalnih tretmana lica, ali i važan faktor tijekom konzultacija o koži. Nakon utvrđivanja tipa, trenutnog stanja te potreba kože lica, bit će moguće ciljano preporučiti određene tretmane i proizvode."

Za našu sugovornicu nema dvojbe...

"Ukratko - edukacija je početak i kraj! Potrebno je stvoriti strategiju poslovanja, poraditi na komunikacijskim vještinama, naučiti materiju. Mislim kako je za sve centre s kojima surađujemo najvažnija upravo Reviderm Akademija koja u četiri stupnja obuhvaća sve navedeno i predstavlja najvažniju kariku u njihovom radu i uspjehu!"

Tvrtka Kris Derma poznata je po suradnji s brojnim salonima i centrima kojima pomaže u njihovom radu znanjem i iskustvom, a organiziraju i dodatne edukacije ukoliko su potrebne.

Kris Derma 10 godina 7

Kris Derma 10 godina 9

Kris Derma, Reviderm Akademija, Medical Beauty Croatia, edukacije, seminari, sajmovi, kongresi, suradnja s poznatim licima hrvatske javne scene - nema sumnje kako su se brojne poslovne zamisli ove iznimne žene uspješno ostvarile...Zbog svega navedenog, ne čudi činjenica da je tvrtka Kris Derma postala brand, a uz predan rad i uspješne projekte - ne sumnjamo u njenu stabilnu poslovnu budućnost i mnoštvo rođendanskih partya!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam