Kozmetika

Hope 20 godina 1

Naša današnja priča govori o 20. obljetnici uspješnog poslovanja jedne tvrtke, ali i o ljudima koji su za taj izniman poslovni uspjeh zaslužni.

Reviderm Neuro sensitive 4

Tvrtka Kris Derma, REVIDERM zastupnik za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te Sloveniju, ima razloga za duplo slavlje - proslavili su svoj 10.rođendan i tim povodom predstavili novu Neuro Sensitive liniju proizvoda čije je zaštitno lice predivna Mila Horvat!

Novello Fit Healthy 5

Naglasimo kako program "Fit & Healthy" branda No+vello svjetsku premijeru ima baš u Hrvatskoj!

Novello 9

Posjetili smo zagrebački No+vello centar u Domjanićevoj ulici i doznali sve o ovom španjolskom brandu i učinkovitim metodama koje predstavlja.

Beauty centar Bozica nagradna igra 50 godina 1

Povodom svog 50. rođendana Beauty centar Božica odlučio vas je darovati bogatim nagradama!

Novello nagradna igra 1 3

Tijekom blagdana brand No+vello odlučio vas je darovati!

kokos_copy_copy
Žene sve više ulažu u svoj vanjski izgled i žele izgledati prirodno ali mladoliko. Slijedi nekoliko sastojaka koji bi vam mogli pomoći u borbi protiv bora, stoga, pri sljedećoj kupovini obratite pozornost na proizvode koji sadržavaju ove sastojke.

osjetljiv-njega-naslov1

Tijekom zimskog perioda, često zaboravljamo brinuti o našim rukama i stopalima. Često se najveća briga svodi na nošenje rukavica i nošenje čizmi koje će nas dobro ugrijati. No, upravo u zimskom periodu treba više brige posvetiti tim dijelovima kože kako bi kada stigne ljeto, naša koža bila lijepa i vitalna.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam