Generalni pokrovitelj frizerskog festivala Hairstyle News ponovno je bio Schwarzkopf Professional, brand koji je izložbenim prostorom privlačio znatiželjnike, a atraktivnim i edukativnim seminarima, promocijama i show programima oduševio frizersku struku regije...

Schwarzkopf 1

Umjetnici kose Schwarzkopf Professional tima pod nazivom ASK Academy predstavili su kolekciju "Modern Icon" koja vječnim modnim ikonama pruža novi sjaj i spaja bezvremensku ljepotu s duhom modernih vremena. Ova kolekcija inspirira stvaralaštvo, kreira snažnu energiju i sigurni smo - oduševit će brojne klijente diljem svijeta!

Schwarzkopf 2

Ipak, zvijezde zagrebačkog frizerskog festivala, čiji su nastup prisutni nestrpljivo iščekivali, bez sumnje su bili kreativci Bundy Bundy tima iz Austrije koji svojom stoljetnom tradicijom i pristupom koji obilježava ljubav prema kosi jednostavno - osvaja!

Schwarzkopf 3

Kolekcija "Sirens of the odyssey" naglašava individualnost, snagu, ali i osjećajnost žene koja se bori za svoja prava...a posjetitelje festivala Hairstyle News bez iznimke je ostavila bez daha!

Schwarzkopf 4

Nema sumnje kako je prezentacijom na festivalu Hairstyle News brand Schwarzkopf Professional ponovno dokazao kako svojim poslovnim pristupom i suradnjom sa vrhunskim frizerima brine o svakom, pa i najsitnijem detalju u stvaranju mozaika na putu prema zadovoljnom klijentu.

Više pogledajte u video reportaži: 

Pretežno oblačno

0°C

Zagreb

Pretežno oblačno

Vjetar: 17.70 km/h

  • 13 .12. 2017

    Pretežno oblačno 4°C -1°C

  • 14 .12. 2017

    Mjestimični pljuskovi 3°C -1°C

Horoskop

Kulinarski recepti