Imati lijepu, zdravu, bujnu i sjajnu kosu san je svake žene, a svaka druga bori se sa ispucanim vrhovima, suhom i tankom kosom. Glavno je pitanje, kako je tretirati na ispravan način?

Danas tržište obliluje gomilom preparata za kosu, a na vama je da pronađete onaj koji vašoj kosi najbolje odgovara. Savjet je jednostavan, ako ste već pronašli proizvode koji odgovaraju vašoj kosi, ostanite pri njima, a ako niste, počnite tražiti.

 
kosa-ljeto4

 

Potrudite se svojoj kosi priuštiti tretmane kakve zaslužuje, a to uključuje pranje kose odgovarajućim šamponima, korištenje regeneratora i slično. Pobrinite se da suhu kosu perete šamponima koji ju ne isušuju više nego što ona to je. Kosu je bitno i redovito šišati. Znamo da svi pate za dugom i bujnom kosom, ali ako ju ne šišate kako bi bila duža, ona će samo izgledati tanje i s ispucanim vrhovima.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam