Trendovi bojenja kose mijenjaju se iz sezone u sezonu i baš onda kada pomislimo kako frizeri nemaju više što izmisliti javi se novi i potpuno drugačiji način uljepšavanja.

Sedefasti pramenovi najnoviji su hit, a mnogi ih uspoređuju sa slikarom koji miješa boje pažljivo ih nanoseći na kosu kako bi stvorio dugine boje čije se nijanse nježno stapaju jedna s drugom čineći neodoljivu cjelinu.

 

KOSA 1

 

Prilikom izrade istih važno je povjeriti se u ruke iskusnom frizeru koji zna pogoditi savršen omjer boja koje potom nanosi s unutarnje strane, dok s vanjske boja mora biti matirana.

Kako bi se pramenovi radili u potpuno kontroliranim uvjetima koriste se prozirne folije jer omogućuju uvid u sve stadije bojenja. Sedefaste nijanse za kosu u proizvodnji dolaze bez štetnog amonijaka što znači da vaša kosa ostaje meka i bez neugodnih oštećenja jer se boja zadržava samo na površini vlasi.

 

KOSA 2

 

Izbora ne nedostaje, tako za one odvažne preporučujemo jarke nijanse, dok drugi mogu birati pastelne boje sedefastih pramenova.

Imajte na umu da ovaj trend zahtijeva određenu dužinu kose i lijepo oblikovanu frizuru. Ako imate te predispozicije slobodno se odvažite i uronite u svijet boja uz koje ćete sigurno biti zamijećeni.

 

Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam