Sunčani ljetni dani odavno su iza nas...Stigla je jesen - idealno razdoblje za pojačanu brigu, te regeneraciju i pomlađivanje kože, koju je nužno pripremiti za zimske hladnoće...

 

PB - Ira 1

 

Naš stalni suradnik, zagrebačka Poliklinika Bagatin, nedavno je predstavila kampanju pod nazivom "Ljepota lica je u detaljima" koja promovira više od 40 različitih tretmana za njegu kože lica. 

Usprkos ubrzanom i stresnom životnom ritmu, briga o koži lica svakoj bi ženi trebala biti svakodnevica, što su ovom kampanjom željele naglasiti ambasadorice Poliklinike Bagatin - Ana Begić Tahiri, Daniela Trbović. Ecija Ojdanić i Indira Levak.

 

PB - MV - Ana 1

 

PB - MV - Ana 2

 

Glavna uloga naše današnje priče pripala je glumici Ani Begić-Tahiri, za koju su stručnjaci Poliklinike Bagatin odabrali tretman uređajem Med Visage, koji učinkovito uklanja bore, zateže opuštenu kožu, te vraća i održava mladolik izgled lica, vrata i dekolte.

 

PB - MV - Ana 3

 

Svi tretmani u Poliklinici Bagatin započinju VISIA profesionalnom analizom kože lica...

 

PB - MV - Ana 4

 

PB - MV - Ana 6

 

Nakon snimanja fotografije se analiziraju, na svakom dijelu lica iscrtavaju se posebne maske, a potom slijedi detaljna analiza...VISIA profesionalna analiza kože lica procjenjuje sljedeće faktore:

- nepravilnosti koje se javljaju na površini kože, takozvane vidljive točke, kao što su pjege, ožiljci i mrlje od starenja

 

PB - MV - Ana 7

 

- bore, koje su rezultat starenja, najčešće oko očiju i usta

 

PB - MV - Ana 8

 

- teksturu, tj. više i niže točke kože...plave točke ukazuju na uvučene dijelove, a žuta područja na uzdignute točke

 

PB - MV - Ana 9

 

- pore - male otvore koji su rašireni po površini kože

 

PB - MV - Ana 10

 

- oštećenja i mrlje od sunca na površini i dubljim slojevima kože, takozvane UV točke

 

PB - MV - Ana 11

 

- smeđe točke, što uključuje lokaliziranu hiperpigmentaciju, osjenčanost ispod očiju i madeže,

 

PB - MV - Ana 12

 

- te crvena područja, tj. crvenilo uzrokovano popucalim kapilarama, rozaceom i upalama ili nastalo kao posljedica oticanja

 

PB - MV - Ana 13

 

PB - MV - Ana 14

 

Tretman uređajem Med Visage, popularno nazvan "nekirurški face lifting", idealan je za klijente koji žele ublažiti znakove starenja kao što su bore ili ukloniti hiperpigmentaciju jer trenutno obnavlja teksturu, tonus i elastičnost kože, te dokazano stimulira stanične mehanizme regeneracije tkiva. Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja. potiče i stvaranje novog kolagena čime se postiže mladolik izgled kože. Početni rezultati ovog u potpunosti neinvazivnog i bezbolnog tretmana vidljivi su odmah, dok je za potpuni učinak potrebno 2 do 3 mjeseca, nakon procesa izmjene kolagena. Važno je naglasiti kako nakon tretmana nije potrebno vrijeme oporavka, pa se klijent može trenutno vratiti svakodnevnim obvezama i aktivnostima.

 

PB - MV - Ana 15

 

PB - MV - Ana 16

 

Nakon tretmana, Ana nije skrivala zadovoljstvo...

 

PB - MV - Ana 18

 

PB - MV - Ana 19

 

Nema sumnje - svako je lice različito i ima različite potrebe, a stručno osoblje Poliklinike Bagatin - estetski kirurzi, dermatolozi i kozmetolozi - garancija su ispravnog odabira učinkovitih tretmana...

 

PB - MV - Ana 20

 

PB - MV - Ana 21

 

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam