'Od ovoga ljeta bez celulita!' - slogan je poznate zagrebačke Poliklinike Bagatin koja vas je u ovo proljetno vrijeme odlučila razveseliti poklon tretmanom za oblikovanje tijela.

Naime, za troje najsretnijih gledatelja, Poliklinika Bagatin pripremila je tretman uređajem Med 2 Contour i analizu kože lice, nagradu čije pojedinačna vrijednost iznosi dvije tisuće sto kuna. Uređaj Med 2 Contour osvojio je brojna priznanja struke i klijenata pa je tako na jednom od najvećih prošlogodišnjih medicinskih kongresa održanom u Las Vegasu dobio i prestižnu nagradu Aesthetic Awards za najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela. 

bagatin-igra2

Tri najvažnije karakteristike djelovanja tretmana Med 2 Contourom dugotrajna su eliminacija masnih naslaga, učinkovito uklanjanje celulita te preoblikovanje tijela. Med 2 Contour smatra se prvom i jedinom stvarnom alternativom operativnoj liposukciji, stoga i ne čudi kako je ova ugodna i bezbolna metoda, sto posto sigurna i s trenutno vidljivim rezultatima, oduševila doslovno cijeli svijet. 

Kako do nagrade?

Ne sumnjajte - i vi uz pomoć Med 2 Contoura konačno možete riješiti problem celulita i masnih naslaga zauvijek!  Kako biste bili u prigodi osvojiti jedan od tri tretmana Poliklinike Bagatin uređajem Med 2 Contour i analizu kože lica u ukupnoj vrijednosti od dvije tisuće sto kuna, potrebno je odgovoriti na naš nagradni zadatak koji glasi: Nabrojite 3 najvažnije karakteristike djelovanja tretmana Med 2 Contourom! Odgovor pošaljite na našu e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i, uz malo sreće, možda baš vi osvojite ovu vrijednu nagradu i spremni dočekate ljeto i sunčane plaže! Sretno!