Smješten u srcu Hrvatskog zagorja, pitoreskni je Zabok odnedavno postao hit odredište susjednih nam Slovenaca iz Brežica, Maribora, Ptuja i Celja, ali isto tako i brojnih Hrvata iz Istre, Dubrovnika i Slavonije. Pitate se koji je razlog tome? Odgovor nije uobičajen i ne odnosi se na prirodne ljepote ili turističke atrakcije, ali je zapravo vrlo jednostavan - privukao ih je najnoviji hit tretman za oblikovanje tijela u zabočkoj Poliklinici Boić!

Odlučilili smo posjetiti ovu polikliniku i predstaviti vam aparat Med 2 Contour - jedinu pravu alternativu operativnoj liposukciji. Rezultati nakon ove neinvazivne metode  oblikovanja tijela, uklanjanja masnih naslaga i celulita pokazali su se trajnima, uz napomenu kako se nesposredno  nakon prvog tretmana obujam klijenta smanji čak do 2 i pol centimetra.

boic-med_1

Poliklinika Boić specijalizirana je zdravstvena ustanova za opću, plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju, jedina na ovom području s dnevnom bolnicom. Prateći svjetske trendove, klijentima je odlučila ponuditi i najbolju alternativu - neinvazivnu metodu aparatom Med 2 Contour. Ova stoposto sigurna metoda svojom patentiranom tehnologijom trenutno je najugodniji tretman oblikovanja u svijetu, koji je moguće odraditi čak i za vrijeme pauze za ručak.

boic-med_2

Uređaj talijanskog proizvođača General Project, Med 2 Countur ili Vaser shape, kako ga nazivaju u Sjedinjenim Američkim Državama, već je dobio brojna priznanja struke i klijenata, pa je tako na jednom od najvećih prošlogodišnjih medicinskih kongresa održanom u Las Vegasu osvojio prestižnu nagradu 'Aesthetic awards' za najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela. Jer istina je - posebno dizajniranom ultrazvučnom sondom moguće je ukloniti masne stanice bez oštećenja potkožnog tkiva zauvijek! Uređaj Med 2 Contour svakako je novost i metoda koju možete poželjeti za vitku liniju bez pretjeranog znojenja, s trajnim rezultatima  i u vrlo kratkom vremenu. A zbog svega navedenog i prihvaćanjem zdravijih životnih navika vaše tijelo bit će vam itekako zahvalno!

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!