Smješten u srcu Hrvatskog zagorja, pitoreskni je Zabok odnedavno postao hit odredište susjednih nam Slovenaca iz Brežica, Maribora, Ptuja i Celja, ali isto tako i brojnih Hrvata iz Istre, Dubrovnika i Slavonije. Pitate se koji je razlog tome? Odgovor nije uobičajen i ne odnosi se na prirodne ljepote ili turističke atrakcije, ali je zapravo vrlo jednostavan - privukao ih je najnoviji hit tretman za oblikovanje tijela u zabočkoj Poliklinici Boić!

Odlučilili smo posjetiti ovu polikliniku i predstaviti vam aparat Med 2 Contour - jedinu pravu alternativu operativnoj liposukciji. Rezultati nakon ove neinvazivne metode  oblikovanja tijela, uklanjanja masnih naslaga i celulita pokazali su se trajnima, uz napomenu kako se nesposredno  nakon prvog tretmana obujam klijenta smanji čak do 2 i pol centimetra.

boic-med_1

Poliklinika Boić specijalizirana je zdravstvena ustanova za opću, plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju, jedina na ovom području s dnevnom bolnicom. Prateći svjetske trendove, klijentima je odlučila ponuditi i najbolju alternativu - neinvazivnu metodu aparatom Med 2 Contour. Ova stoposto sigurna metoda svojom patentiranom tehnologijom trenutno je najugodniji tretman oblikovanja u svijetu, koji je moguće odraditi čak i za vrijeme pauze za ručak.

boic-med_2

Uređaj talijanskog proizvođača General Project, Med 2 Countur ili Vaser shape, kako ga nazivaju u Sjedinjenim Američkim Državama, već je dobio brojna priznanja struke i klijenata, pa je tako na jednom od najvećih prošlogodišnjih medicinskih kongresa održanom u Las Vegasu osvojio prestižnu nagradu 'Aesthetic awards' za najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela. Jer istina je - posebno dizajniranom ultrazvučnom sondom moguće je ukloniti masne stanice bez oštećenja potkožnog tkiva zauvijek! Uređaj Med 2 Contour svakako je novost i metoda koju možete poželjeti za vitku liniju bez pretjeranog znojenja, s trajnim rezultatima  i u vrlo kratkom vremenu. A zbog svega navedenog i prihvaćanjem zdravijih životnih navika vaše tijelo bit će vam itekako zahvalno!

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!


 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam