Najpopularniji svjetski trendovi u oblikovanju tijela nekirurškim metodama postali su vrlo traženi i u Hrvatskoj.

Posjetili smo Polikliniku Sinteza i doznali zbog čega su se mnoge Hrvatice odlučile prepustiti rukama stručnjaka i isprobati jedan od najugodnijih tretmana koji dokazano pruža trajne rezultate u oblikovanja tijela. Predstavljamo vam Med 2 Contour, uređaj koji je zaslužio brojna priznanja struke i klijenata pa je tako na jednom od najvećih prošlogodišnjih medicinskih kongresa održanom u Las Vegasu dobio i prestižnu nagradu Aesthetic Awards za najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela.

med1_copy

Uređaj talijanskog proizvođača General Project, Med 2 Contour ili Vaser shape, kako ga nazivaju u Sjedinjenim Američkim Državama, trenutno je prva i jedina stvarna alternativa operativnoj liposukciji. Stoga i ne čudi kako je ova ugodna i bezbolna metoda, sto posto sigurna i s trenutno vidljivim rezultatima oduševila cijeli svijet.

med2_copy

Ova patentirana tehnologija svakako je novost i klijentima pruža mogućnost trajnih i vidljivih rezultata. Jer, uz pomoć Med 2 Contoura, uistinu i konačno možete riješiti problem celulita i masnih naslaga - zauvijek!

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!