Nepravilan način hoda, pogrešno, pogrbljeno držanje ramena, bolovi u leđima...tegobe su koje vrlo često mogu biti uzrokovane neprikladnom i nekvalitetnom obućom. Nažalost, u ritmu stresne svakodnevice, većina od nas nikada zapravo i nije potražila rješenje ovog doista ozbiljnog problema.

Stoga smo vam odlučili predstaviti obuću koja ima pozitivan učinak na zdravlje. Upoznajemo vas s terminom fiziološke obuće i najudobnijim cipelama na svijetu! Tvrtka Mevjema osnovana je 1995. godine, postavši za stupnik za Hrvatsku prestižne francuske tvrtke dr. Gibaud, poznate po programu ortopedskih i ostalih pomagala za različite dijelove tijela. Prije osam godina, u Mevjemi su tržištu odlučili predstaviti i visokokvalitetnu fiziološku obuću koja je danas, osim u Zagrebu, dostupna u svim većim hrvatskim gradovima na specijaliziranim mjestima za prodaju.  

mevjema-joya3
mevjema-joya2

Cipele Joya kreirao je Karl Muller mlađi, sin tvorca švicarskog brenda MBT, koji je, krenuvši očevim stopama, stvorio cipele s najmekšim i najudobnijim potplatom na svijetu. Stoga i ne čudi podatak kako je prisutnost Joya cipela na tržištu u stalnom porastu. A formula uspjeha je vrlo jednostavna – udoban hod i pristupačnije cijene!

mevjema-joya1

Cipele Joya namijenjene su i ljudima koji veliki broj sati dnevno stoje, zbog čega umor i težina u nogama postaju dio svakodnevice. Naravno, brend Joya brine i o najmlađima, a nova je proljetno-ljetna kolekcija za djecu vrlo popularna.

mevjema-joya4

Mislite li da ste, nakon prvih koraka i učenja u ranom djetinjstvu, naučili baš sve o ispravnom hodanju? Ili možda ipak nije tako? Predlažemo  - isprobajte cipelu s najmekšim potplatom na svijetu u kojoj ćete se svakim novim korakom osjećati baš kao da lebdite.

Više o tome doznajte u našoj video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam