Klasična je depilacija prilično bolna i  neugodna i mnoge žene od nje zaziru. Čak i kada su zbog glatke i lijepe kože spremne otrpjeti bol , vrlo se često kao neželjena posljedica javljaju i iritacija i crvenilo. Kako se onda na najbolji način pripremiti za nadolazeće tople dane?

lakat_depilacija

Odogovor na ovo pitanje potražili smo u kozmetičkom salonu „ Dora `98“ iza kojeg je 11 godina uspješnog rada. Uz različite masaže, te tretmane za njegu lica i tijela koji su u  ponudi ovog salona, jedan je tretman izazvao poseban interes kod klijentica - depilacija šećernom pastom Pandhy`s.
Pandhy`s šećerna pasta napravljena je od vrhunskog medicinskog šećera koji je poseban jer učinkovitije prodire u korijen dlačice, što znači da prilikom depilacije ne trga, ne deformira i ne čupa dlačicu, a i sama depilacija vrlo je ugodna.

pandis_kreme

"Cijeli koncept je zamišljen na način da se ne traumatizira koža, bez ikakvih pojava poslije na koži tipa pojava crvenila . Može se izaći odmah van na sunce zato što nema limunske kiseline , sto posto je prirodan proizvod, nema alergijskih reakcija zaista,  a usporen je rast dlačica – dva tjedna dlake uopće ne rastu "- rekla nam je vlasnica kozmetičkog salona " Dora `98 " Ljiljana Perkov.

kreme_veca_pandys

Alergijske reakcije nakon depilacije ovom  pastom  minimalne su, a Pandhy`s šećerna pasta uklanja čak i urasle dlačice.  Ipak, kako bi rezultati nakon depilacije bili dugotrajniji i kvalitetniji, stručnjaci iz Pandhy`sa razvili su i jedinstveni proizvod - Pandhy`s blokator dlačica. Ovaj preparat omogućuje i do 25 posto sporiji rast dlačica u samo tri tjedna. Može se nanositi ručno ili pomoću Hair blocka - aparata koji je nastao kao rezultat suradnje hrvatskih tvrtki Palmaris i Lah, a koji putem ultrazvučnih valova učinkovitije nanosi blokator dlačica na kožu.   

Više pogledajte u našem video-prilogu!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam