Pravilno je hodanje najjednostavniji i najbolji način rekreacije. Ipak, mnogi od nas, u obavljanju svakodnevnih aktivnosti , prohodaju dobar dio dana, a da pri tome svome tijelu nanesu više štete nego koristi.  To potvrđuje i podatak kako čak 80 posto svjetske populacije tijekom života u jednom trenutku ima bolove u leđima. Jedan od uzroka takve boli svakako je i neadekvatna obuća.

mevjema2

U potrazi za odgovorom na pitanje kako takvu bol prevenirati, posjetili smo tvrtku Mevjema u čijoj su ponudi različiti brendovi koji su sinonim za lako i ugodno hodanje.

"Mi smo prvi krenuli s poznatom MBT obućom, koju imamo u našem programu i sada ali u posljednjih nekoliko mjeseci  imamo i Joya obuću , koja je kako bi smo rekli, njihova sestrinska firma i isto tako imamo Strech walker brend koji daje jednu posebnu ugodu hoda."- rekla nam je vlasnica tvrtke Mevjema Magdalena Međeral.

mevjema3

Jedan od najtraženijih proizvoda u ovoj trgovini su Joya cipele - idealne za sve koji već imaju ili žele prevenirati probleme s kralježnicom, koljenima i zglobovima. Svaki kupac ovdje se može i sam uvjeriti u mekoću i udobnost ove obuće. Prvo malim testom - prelaskom preko podloge koja simulira osjećaj koji pruža Joya cipela, a nakon toga i testiranjem obuće na pokretnoj traci.

Tvrtka Mevjema uspješno posluje već  18 godina, pa je tako i broj njihovih zadovoljnih klijenata i kupaca popriličan. To i ne čudi jer je u ovoj trgovini ponuda proizvoda uistinu raznovrsna. Uz najpoznatija svjetska imena kada je u pitanju fiziološka obuća, jedan od najtraženijih brendova je poznati  Gibaud, što znači da ovdje možete naći zaista široku ponudu različitih ortoza i steznika. 

Više pogledajte u našem video-prilogu!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam