Mnogo toga smiješnog pripremio je Studio Smijeha i za ovaj tjedan! U njihovoj se kuhinji, osim najfinijih palačinki iz Priča jedne kuhače (provjerite!), sprema i luda zabava. A kako i ne bi, kad se ovaj zagrebački dom smijeha i pozitivnih vibracija već sedam godina bavi građenjem i održavanjem kvalitetne stand up scene! U zadnja dva tjedna predstave su se rasprodale do zadnjeg mjesta, pa je bolje ulaznice nabaviti na vrijeme.

Ako pratite program Studija Smijeha, vidjet ćete da je ponedjeljak rezerviran za I hate Mondays open mic night pa ni ovaj (12.11.) neće biti iznimka. Pravilo je pravilo, a ono u Studiju Smijeha kaže da se ponedjeljkom traže nove zvijezde koje će zasjati na komičarskom nebu. Dođite s prijateljima i zajedno podržite sve one koji će po prvi puta nastupiti na pozornici i nasmijati publiku! Utorak (13.11.) je pak dan za sve one kojima je prva asocijacija na riječ "prijatelji" popularna serija Friends. U Studiju Smijeha će se onda održavati Friends Pub Quiz s07 i to na engleskom jeziku. Ovaj je kviz prilično popularan, nabavite si ulaznicu na vrijeme!

Studio smijeha 3

U srijedu (14.11.) možete se nasmijati do suza uz Novi tekst. Kućni komičari svakog mjeseca spremaju nove fore pa nemojte propustiti pogledati što su spremili u studenom! U četvrtak (15.11.) je na rasporedu After work EX YU stand up večer, i to u dva termina - u 20:30 je predstava već rasprodana, ali još je preostalo nešto mjesta za izvedbu u 18:00. Show je popularan, svratite nakon posla u Studio Smijeha i uvjerite se zašto!

Ovaj tjedan Goran Vinčić i Tihomir Psihomir Paravina imat će svoja dva one man showa. Goran Vinčić nasmijat će vas kao Dežurni krivac u petak (16.11.). Iako je ovo njegov prvi one man show, Vinča je pravi profesionalac i ima mnogo obožavatelja među ljubitelja stand up komedije. Jedinstvenog Tihomira Psihomira Paravinu možete pogledati u subotu (17. 11.) na Noći kazališta kada će vam pokazati da zaista ima Nos za štos. Kad krene objašnjavati svoje fore publika obično briše suze od smijeha!

Za detalje o vremenu održavanja nastupa, cijenama ulaznica i ostalim informacijama posjetite internetsku stranicu http://studiosmijeha.hr/ ili http://Facebook.com/.

Ulaznice možete kupiti online ili na blagajni kluba.

 

Oblačno

1°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 19.31 km/h

  • 13 .12. 2018

    Snijeg 1°C -1°C

  • 14 .12. 2018

    Oblačno 0°C -2°C

Horoskop

Kulinarski recepti