Autobiografska ispovijest "Šest milimetara" spisateljice Josipe Pavičić Berardini posljednjih je tjedana predstavljena Istri. Potresna priča o životu s rakom dojke dirnula je srca stotina građana u Umagu, Rovinju, Pazinu, Labinu i Poreču, a posljednja istarska promocija održana u Puli bila je jedinstvena i posebno emotivna. Uz dijaloge s posjetiteljima, brojne savjete i zajedničko druženje, Josipa Pavičić Berardini predstavila je zbirku posljednjih portreta Ivane Popović koje je talentirana kiparica izradila samo nekoliko dana prije nego što je izgubila borbu s rakom dojke.

Josipa Pavicic 4

"Pula je za mene posebna upravo stoga jer smo u galeriji Makina predstavili izložbu posljednjih portreta kiparice Ivane Popović, moje drage prijateljice. U prosincu 2016. godine, na bolničkom krevetu nastali su portreti Josipa kuharica, Josipa iz Škabrnje, Josipa vatra i Josipa iz šume. Ivana nas je napustila 30. prosinca 2016., no zauvijek će ostati u našim srcima" - izjavila je Josipa Pavičić Berardini i dodala: "Pozivam vas da budete odgovorni prema sebi i svom zdravlju i da se volite. Čuvajte svoj život jer život nam je dan kao jedino čudo i vrijedimo samo dok nam srce kuca."

Josipa Pavicic 2
Ispovijest "Šest milimetara" koja govori o tome kako se osjeća žena nakon dijagnoze karcinoma, s kakvim se teškoćama tijekom liječenja mora suočiti, kako prilagoditi prehranu i aktivnosti tijekom liječenja te kako na najbolji mogući način nastaviti svoj život do sada je predstavljena u 30-ak gradova diljem Hrvatske. Razmišljanja Josipe Pavičić Berardini poslušalo je više od tisuću ljudi, a knjiga je prodana u više od dvije tisuće primjeraka.

Josipa Pavicic 3

"Emotivna ispovijest o boli i pobjedi je knjiga o životu i duhovnom sazrijevanju kroz koju je opisano šest razina koje bi u sebi trebao njegovati baš svatko, bez obzira bio zdrav ili bolestan. Tih šest komponenti ustvari su put ka zdravlju i unutarnjem miru. Knjiga budi vrišteće emocije i daje odgovore na neka od skrivenih pitanja koja čuče u svima nama." - zaključila je čitateljica Danijela.

Knjiga "Šest Milimetara" može se kupiti putem e.mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Oblačno

1°C

Zagreb

Oblačno

Vjetar: 19.31 km/h

  • 13 .12. 2018

    Snijeg 1°C -1°C

  • 14 .12. 2018

    Oblačno 0°C -2°C

Horoskop

Kulinarski recepti