Nesvakidašnja revija modnog dizajnera Ivice Skoke prilika je da se svi zamislimo koliko dajemo društvu. LIONS klub Lenuci priredio je za udrugu Ljubav na djelu događaj o kojem će se još dugo pričati. Uloga manekenki koje su blistale u večernjim haljinama ovog je puta pripala poznatim damama među kojima su bile Olja Vori, Tončica Čeljuska, Ljiljana Vinković i Antonella Malis.

 

Lions 2

 

Lions 3

"LIONSI tradicionalno u rujnu organiziraju humanitarne akcije za one kojima je pomoć najpotrebnija, a ove su godine u fokusu djeca oboljela od malignih bolesti. Ova revija samo je mali podsjetnik svima nama da pomognemo koliko možemo. Ovi mališani nas trebaju!", izjavila je predsjednica LIONS kluba Lenuci Renata Gubić.
Posebno uzbuđenje vladalo je među damama, članicama LIONS klubova, a istaknule su se predsjednica LIONS kluba Lenuci Renata Gubić, predsjednica regije sjever Vesna Boinović-Grubić, Ana Lisak i mnoge druge. 
Donatorska revija čiji je prihod namijenjeni djeci i obiteljima iz udruge Ljubav na djelu održana je u prekrasnom prostoru Lateral Roof Top bara koji se nalazi na 26. katu i iz kojeg se pruža jedinstven pogled na grad Zagreb. U izvrsnom raspoloženju ove humane misije uživali su posebni savjetnik Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović doc.dr.sc. Tomislav Madžar, državna tajnica za mlade i obitelj Margareta Mađerić, pročelnica gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romana Galić, guverner LIONS Hrvatske Mladen Kajganić, te dobro nam znana lica poput pjevačice Andreje Šušnjare, rukometaša Igora Vorija te voditeljica Lane Pavić i Ivane Šundov-Hojan.

Lions 1

Pretežno oblačno

28°C

Zagreb

Pretežno oblačno

Vjetar: 11.27 km/h

  • 18 .08. 2018

    Djelomična naoblaka 28°C 17°C

  • 19 .08. 2018

    Pretežno oblačno 26°C 17°C

Horoskop

Kulinarski recepti