Nakon osam godina postojanja beauty centar "Afrodita" u zagrebačkom Centru Kaptol dobio je novo ruho. Novouređeni prostor koji pruža brojne opuštajuće tretmane za njegu lica i tijela 9. rujna ponovo je otvorio svoja vrata.

U novouređenom prostoru beauty centra klijenti će uskoro moći uživati i u jednom jesenskom novitetu Kozmetike Afrodita - vinoterapiji. To je novi, inovativan, 100% prirodan program čiji preparati se uvrštavaju u program "salon exclusive natural". Riječ je o proizvodima koji su isključivo namijenjeni profesionalnoj uporabi u kozmetičkim salonima i njezi zrele kože.Da se u grožđu i vinu krije tajna vječne mladosti poznato je još od davnina. No, sve većom uporabom grožđa i njegovih produkata u svrhu njege, došlo se do spoznaja da koža ostaje zdrava, čvrsta, mladolika i lijepa i u kasnim zrelim godinama. Stoga, i ne čudi što se ovo kraljevsko voće sve češće pojavljuje kao neizostavan sastojak brojnih kozmetičkih preparata.


Studije su dokazale da grožđe i vino sadrže više od 1000 sastojaka, među kojima su i brojne supstance, poput vitamina, minerala, polifenola i voćnih kiselina, vrlo korisnih za usporavanje i "brisanje" prvih znakova starenja kože.

Vjerujemo kako su spomenuti noviteti i novouređeni prostor, i više nego, dovoljni razlozi zbog kojih će svi oni željni ugodnih trenutaka opuštanja navraćati u ovaj mini wellness.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam