Događanja

Beauty Hair Expo 2020 jesen 4

Organizacijski tim Zagrebačkog Velesajma uspio je realizirati ono što se još krajem kolovoza činilo nemogućim i zadnji je vikend u rujnu posjetiteljima svoja vrata otvorio sajam Beauty & Hair Expo Zagreb!

Beauty Dentex online 1920x1080px 01Brzom reakcijom na tržišna zbivanja uslijed COVID-19 pandemije, Zagrebački Velesajam učinio je iskorak u sajamskom poslovanju.

Food Film Festival 2020 5

Food Film Festival by Coca-Cola donosi nam nezaboravno filmsko-gastro iskustvo na otvorenom!

She.hr 2020. Noc knjige 1

U četvrtak 23. travnja, u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava i Dana hrvatske knjige, održava se deveta Noć knjige, posvećena aktualnoj temi promjene.

She.hr 2020. potres u Zagrebu

Potres koji se dogodio protresao nas je i prestrašio na svim razinama.

She.hr 2020. Iza vrata

10. je travnja započela kampanja "Iza vrata", koju zajedno provode MUP, Poliklinika za zaštitu djece i agencija Degordian s ciljem da se potakne građane da u uvjetima pandemije i ograničenih socijalnih kontakata pomognu u otkrivanju i prijavljivanju slučajeva nasilja nad djecom u obitelji.

She.hr 2020. Palcic gore

Palčići, najmanji od svih malih boraca za život, trebaju našu pomoć.

Beauty Hair Expo 2020. nagradna igra 1 7

Troje najsretnijih razveselit ćemo sa po dvije ulaznice za ovaj prestižni događaj!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam