Najstariji međunarodni sajam kozmetike u Hrvatskoj, Cosmetic News, svojim će 24. izdanjem struku i posjetitelje ponovno ugostiti u Sportskom centru Opatija…Sigurni smo - zanimljivosti tijekom dva sajamska dana neće nedostajati jer će organizatori i 50-ak izlagača sajma ponovno predstaviti brojne novitete svijeta kozmetike i uljepšavanja - od pribora i opreme za rad u salonima do najrazličitijih kozmetičkih proizvoda i tretmana. Uz bogat program prezentacija i najrazličitijih predavanja s područja kozmetike, dermatologije i wellnessa, kao i brojne stručne radionice, već tradicionalna natjecanja u šminkanju i oblikovanju noktiju okupit će i mnoštvo učenica kozmetičkih škola...

Cosmetic News najava 3

Ne sumnjamo kako će biti zanimljivo, stoga svakako planirajte posjet sunčanoj Opatiji i ovom tradicionalnom sajmu kozmetike poznatom po prijateljskom ozračju!

Cosmetic News najava 2

Naravno, kao medijski pokrovitelji i izlagači i mi ćemo biti prisutni na Cosmetic Newsu, u suradnji s našim medijskim partnerom - emisijom "Lifestyle TV!"...Vidimo se u bajnoj Opatiji 06. i 07. svibnja!

Više pogledajte u video reportaži:

Djelomična naoblaka

17°C

Zagreb

Djelomična naoblaka

Vjetar: 6.44 km/h

  • 25 .05. 2018

    Grmljavinska oluja 21°C 12°C

  • 26 .05. 2018

    Povremene grmljavinske oluje 26°C 14°C

Horoskop

Kulinarski recepti