Dani ljepote i fitnessa proteklog su vikenda, od 10. do 12. ožujka, bili najveći kozmetički salon i vježbaonica u Hrvatskoj i regiji. Brojni posjetitelji doznali su sve novosti o najnovijim trendovima u industriji ljepote te po povoljnim cijenama uživali u brojnim kozmetičkim tretmanima, kupili kvalitetnu dekorativnu i preparativnu kozmetiku te dobili besplatne savjete. Sajam je ugostio brojne domaće i inozemne stručnjake na polju beauty industrije i fitnesa, ukupno je bilo 270 izlagača iz 22 države koji su se predstavili na 12.800 m2 izlagačkog postora, a tijekom tri dana sajam je posjetilo više od 11300 posjetitelja.

Dani ljepote 1

Program događanja bio je bogat, zanimljiv i raznovrstan - po prvi put je održano natjecanje u microbladingu i japanskoj metodi iscrtavanja obrva u organizaciji Akademije Valentina. Japanska metoda iscrtavanja obrva (microblading) je estetski zahvat, odnosno vrsta polu-permanetnog makeup-a kojom se postiže potpuno prirodan izgled obrva. Pobjednica natjecanja bila je Nina Hećimović iz Sarajeva.
Održana su i tradicionalna učenička natjecanja u make up-u i frizurama. Svi natjecatelji pokazali su zavidno znanje, stručnost i kreativnost, a titule najboljih odnijeli su: za make up natjecanje - Lucija Pask, za muški model, moderno šišanje - Anamarija Kristić, za ženski model, dnevna frizura - Paulina Mudrinjak, te za ženski model, frizura punđa - Ana Jačmenjak.
Međunarodno natjecanje u nail designu pod nazivom "Love animals 2017." u organizaciji Zagrebačkog velesajma i Bojane Kostke održano je po treći put, ove godine u kategoriji vrhunskih profesionalaca, a pristiglo je 50-tak radova iz 13 država. Ukupna pobjednica je Bojana Radojčić iz Srbije, a novac od kotizacija koji pripada suorganizatoru - Bojani Kostki i sucima donirat će se društvu za zaštitu životinja PETA. 

Dani ljepote 3
Organizirana je modna revija "Total Look" by UMAH i Udruge Kamensko. Iz prvog reda reviju je pomno pratio gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić koji se spontano okušao u ulozi manekena i izazvao oduševljenje publike, dok su hrvatski kreativci izložili su svoje ručno izrađene proizvode - nakit, ukrase i modne dodatke u POP UP Store-u.

Već treću godinu zaredom predstavljena je i tema fitnessa. Održan je 2. Kongres Fitnes Učilišta na kojem su se svi zainteresirani stručno usavršavali na temu prehrane, fitness radionica te sportskih predavanja.
Na Otvorenom Kupu Hrvatske u plesu nastupilo je više od 1000 natjecatelja iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja, a posjetitelji su uživali u širokom spektru plesnih disciplina: break dance/b-boying, hip-hop, electric boogie/popping, disco dance, street show, step, show dance, jazz dance, modern/suvremeni ples, salsa, salsa shine, te disco fox i bachata. Program "Ultimate Dance Explosion" nastavak je prošlogodišnje suradnje Zagrebačkog velesajma i Plesnog kluba Megablast.

Zaključimo - sajam Dani ljepote i fitnessa ponovno je oduševio!