Subotnje prijepodne u zagrebačkom Hypo centru i začuđujuće velik broj atraktivnih djevojaka i mladića na jednome mjestu. Ipak, nema mjesta za čuđenje - bili smo na castingu na kojem su se okupile brojne manekenke i manekeni iz Hrvatske i šire regije povodom nadolazećeg Dreft Fashion Weeka Zagreb.

U potrazi za novim i zanimljivim licima koja će prošetati pistom ovog najstarijeg modnog događanja u Hrvatskoj, koje će se održati od 10. do 12. svibnja, organizatori od prijavljenih kandidata očekuju samo najbolje. Naravno, i mlade su nade uvjerene kako će izbor pasti baš na njih, te kako imaju što pokazati hrvatskim kreatorima čije će revije možda imati prigodu nositi.

cast1

Sudeći prema licima stručnog žirija, hrvatski su kreatori izuzetno zadovoljni ovogodišnjim izborom. Na već tradicionalnoj lokaciji Hypo centra, renomirana imena hrvatske mode i brojni inozemni kreatori prikazat će svoje kolekcije za nadolazeću jesen - zimu 2012./2013. Iako odbrojavanje još nije započelo, a do početka modne groznice ostalo je skoro mjesec dana, doznali smo koje nas zanimljivosti očekuju.

cast2

Svakako je zanimljivo spomenuti kako se organizacija Dreft Fashion Weeka Zagreb ove godine odlučila za zaštitno lice događanja odabrati muškarca - Svena Medvešeka. 

cast-sven1
Već tradicionalno, medijski su pokrovitelji ovog modnog događanja emisija LSTV! i naš medijski partner, portal svijet ljepote.hr, stoga ne brinite - budnim ćemo okom pratiti  aktualnosti i brojne zanimljivosti s modnih revija Dreft Fashion Weeka Zagreb i sve vam ih vjerno prikazati!

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam