Voditeljica Antonija Blaće otkrila nam je tajnu svoje vitke linije te kako se priprema za ljetne dane i sunčane plaže. Posjetili smo Beauty centar Božica (www.bc-bozica.com), na adresi Av. Dubrava 9, gdje se šarmantna i uvijek nasmiješena Antonija već osjeća kao kod kuće.

Kako bi zablistala na snimanju emisije te skinula novonastali trbuščić, voditeljica se prepustila učinkovitim tretmanima uređaja Blue Moon najnovije generacije i njenog omiljenog Oxifata. Doznajte kako se uz pomoć četiri vrlo jednostavna koraka možete ciljano riješiti masnih naslaga na tijelu te zategnuti kožu!

bozica-antonija1

Nova unapređena kavitacija pospješuje rastapanje masnih stanica u tkivu te je Antoniji u čas posla pomogla u rješavanju naslaga na trbuhu.

bozica-antonija2

Nakon toga uslijedila je bezbolna i vrlo ugodna faza broj dva uz pomoć Intraderme, uređaja za učvršćivanje i povratka elastičnosti kože.

bozica-antonija3

S najnovijim aparatom Mesodermom može se tretirati područje lica za popunjavanje bora, ali i tijela za uklanjanje celulita. Antonija se ovoga puta odlučila za popunjavanje nazolabijalnih bora na licu čime je povratila mladenački izgled i svježinu.

bozica-antonija4

I konačno, završna faza, kojoj se Antonija najviše obradovala.

"Moj omiljeni aparat Oxifat! Reći ću vam zašto!", uzbuđeno je izjavila Antonija kada je doznala da slijedi završna faza današnjeg tretmana.

Naime, Antonija je u šali priznala kako ovom uređaju duguje svoju karijeru te je s njime uspjela izgubiti zavidnih 14 cm u struku.

bozica-antonija5

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži:


 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam